Suça Bulaşmış Çocuklar İçin Koordinasyon - Son Dakika
Yerel

Suça Bulaşmış Çocuklar İçin Koordinasyon

Suça Bulaşmış Çocuklar İçin Koordinasyon

Bitlis’in Güroymak ilçesinde suça bulaşmış ve suça bulaşma riski bulunan çocukların dezavantajlı konumlarının avantaja nasıl dönüştürülebileceği konusunda çözüm becerileri geliştirildi.

19.07.2014 18:22

Bitlis'in Güroymak ilçesinde suça bulaşmış ve suça bulaşma riski bulunan çocukların dezavantajlı konumlarının avantaja nasıl dönüştürülebileceği konusunda çözüm becerileri geliştirildi.

Koordinasyon başkanlığını Kaymakam Çağlayan Kaya'nın yürüttüğü toplantıda kamu kuruluşlarının daire amirleri de hazır bulundu. Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Kaya, "Güroymak ilçemizde suça bulaşmış ve bulaşma riski bulunan çocuklarımız için profesyonel ekipler kurarak projeler üreteceğiz. Bu çocuklar toplumumuzun geleceğini belirleyecekler, bir çocuk kazandığımız zaman bir toplum kazanacağız. Bu yüzden her çocuk bizim için çok önemli, devletimizin tüm imkanlarını kullanarak çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olması için sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Her ay toplanacak olan koordinasyon ekibi, yapılan ortak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunacak ve stratejiler geliştirerek hedefler belirleyecek. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suça Bulaşmış Çocuklar İçin Koordinasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement