Süper Amatör Futbol Ligi - Son Dakika
Yerel

Süper Amatör Futbol Ligi

Süper Amatör Futbol Ligi

Geçen hafta Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde oynanan Yeniköyspor Bismil Belediyespor maçında hava topu mücadelesi sırasında beyin kanaması geçiren ve ambulans ile sağlık ekibi olmadığı için müdahale edilemeyerek ölümden dönen Bismil Belediyespor’lu Uğur’un yaşadıkları skandalın ardından yine ambulans krizi çıktı.

27.02.2014 14:21

Geçen hafta Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde oynanan Yeniköyspor Bismil Belediyespor maçında hava topu mücadelesi sırasında beyin kanaması geçiren ve ambulans ile sağlık ekibi olmadığı için müdahale edilemeyerek ölümden dönen Bismil Belediyespor'lu Uğur'un yaşadıkları skandalın ardından yine ambulans krizi çıktı.

Diyarbakır'daki amatör maçlarda yaşanan ambulans ve sağlık ekibi sorunu devam ederken, 17 Yaşaltı Gençler Ligi'nde oynanması gereken Çamlıca Gençlikspor-Bismil Belediyespor maçı takımların bu durumu protesto etmesi nedeniyle oynanmadı.

HAKEMLERLE BERABER EYLEM YAPTILAR

Beyaz Tebeşir Tesisleri'ndeki maç öncesinde hakemlerle beraber sahaya çıkan iki takım futbolcuları, ambulans ve sağlık ekibi olmadığını görünce sahada sessiz eylem yaptı. Yere oturan futbolcular bir süre bekledi. Daha sonra hakemlerle beraber sahayı terk eden futbolcular, bu hareketleriyle soruna karşı duyarsız kalan ilgili kurumlara ders vermeye çalıştı.

"BİSMİL BELEDİYESPOR MAÇLARA ÇIKMAYACAK"

Bismil Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Seçkin Yılmaz, İHA muhabirine yaptığı açıklamada halen hastanede tedavi gören Uğur Ergün'ün yaşadıklarından ders çıkarılmadığını söyledi. Yılmaz, "Uğur, ölümden döndü. Bu ihmal nedeniyle neredeyse ölecekti. Bundan ders çıkarılması gerekirken maalesef hiçbir şey yapılmadı. Biz de buna tepki göstermek için Çamlıca Gençlikspor'la beraber maçı oynamama kararı aldık. Umarım bu kararımız diğer takımlara da emsal teşkil eder. Sorun çözülmezse Süper Amatör Ligi'nde bu hafta sonu sahamızda yapacağımız Bağlar Belediyespor maçına da çıkmayacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süper Amatör Futbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement