Sürat Pateni Türkiye Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Sürat Pateni Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Sürat Pateni Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen "Sürat Pateni Türkiye Şampiyonası" ödül töreniyle sona erdi.

05.04.2015 16:30

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen "Sürat Pateni Türkiye Şampiyonası" ödül töreniyle sona erdi.

Federasyonun faaliyet programında yer alan ve 11 kategoride yapılan şampiyona, Palandöken ilçesindeki Olimpik Buz Pateni Salonu'nda organize edildi. Sürat Pateni Türkiye Şampiyonası'nda Erzurum, Kocaeli ve İstanbul'dan 11 kulüpten katılan 80 sporcu, dereceye girebilmek için mücadele etti.

Dereceye giren 33 sporcuya Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, Federasyonun yönetim kurulu üyesi, Short Track Kurulu Başkanı Ercüment Yıldırım, Türkiye Buz Pateni Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Bülent Tunçalp ve Özcan Işık tarafından madalyaları takdim edildi.

Short Track Kurulu Başkanı Ercüment Yıldırım, Türkiye şampiyonasını gerçekleştirdiklerini ve bu şampiyonanın her zaman final niteliğinde olduğunu belirtti.

Şampiyonada sporcuların birincilik için ter döktüğünü ifade eden Yıldırım, " Bu yarışmalar çok önemli çünkü sporcuların bir yıllık performanslarının bir göstergesi. Bu, çocuklarının motivasyonunu artıracaktır. Bir de çocuklar ne kadar çok müsabaka yaparsa performansı o kadar artacaktır, onun için önem arz ediyor" dedi.

Yıldırım, sezon boyunca iki önemli uluslararası şampiyonaya ev sahipliği yaptıklarını belirtti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sürat Pateni Türkiye Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement