Suşehri Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Seçim - Son Dakika
Yerel

Suşehri Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Seçim

Suşehri Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası\'nda Seçim

Sivas Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Başkanlığı'na Kemal Karakaya seçildi.

04.02.2014 19:10  Güncelleme: 09:50

Suşehri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki 8'inci olağan genel kurul toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Divan başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ın yaptığı genel kurulda, mevcut başkan Ramazan Ersin'in yanı sıra, Naci Şahin ve Kemal Karakaya başkanlık için yarıştı. Karakaya, 160 oy alarak oda başkanlığına seçildi. Diğer adaylardan Ersin'in 11, Şahin'in 72 oy aldığı seçimde 4 oy ise geçersiz sayıldı.

Genel kurulun dostluk içerisinde geçtiğini belirten Karakaya, "Seçimler demokratik bir ortamda gerçekleşmiştir. Kazanan ilçemiz olacaktır. Odamızı mevcut durumundan daha iyi konumlara getirmek için yönetim kurulu arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışacağız. İlçemizin hizmetine yapılacak her projenin yanında olup, ilçe idarecilerimizle ve sivil toplum kuruluşlarımızla istişare içerisinde olacağız. 8'inci olağan genel kurulumuz ilçemize, esnafımıza ve ülkemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Daha sonra, eski başkan Ersin, SESOB Başkanı Köksal'a Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na desteklerinden dolayı plaket takdim etti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Seçim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement