Talihliler Hediyelerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Talihliler Hediyelerini Aldı

Talihliler Hediyelerini Aldı

Malatya Belediyesi Esenlik Market tarafından, Adıyaman'ın Gölbaşı Şubesi müşterilerine yönelik gerçekleştirilen 'Süper Fırsat' kampanyası kapsamında 4'er adet bisiklet, LED TV, bulaşık makinesi, tablet PC, elektrikli süpürge yapılan çekiliş ile...

14.10.2013 12:24

Malatya Belediyesi Esenlik Market tarafından, Adıyaman'ın Gölbaşı Şubesi müşterilerine yönelik gerçekleştirilen 'Süper Fırsat' kampanyası kapsamında 4'er adet bisiklet, LED TV, bulaşık makinesi, tablet PC, elektrikli süpürge yapılan çekiliş ile talihlilere dağıtıldı.

Hediye çekilişi programında konuşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Gölbaşı halkının Esenlik'i sahiplendiğini dile getirerek, "Esenlik kazandığını müşterileriyle daha fazla paylaşmayı artık kendisine hedef olarak seçmiştir. Esenlik karı hiçbir zaman hedefine koymamıştır. Kanaatle kazandığı karı ise siz müşterileriyle paylaşmaktadır. Malatya, Kahramanmaraş ve Gölbaşı'nda dağıttığımız hediyeler gösteriyor ki Esenlik müşterilerini her zaman önemseyen ve onları kendi ailesinden gören bir kuruluş. Aynı bölgenin, aynı kültürün çocuklarıyız. Esenlik Gölbaşı'na hizmet ve kalite getirmiştir bundan dolayı sizler bizleri sahiplendiniz. Bu sahiplenmeden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Halkımız yararına gerçekleştireceğimiz kampanyalar geliştirilerek devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Boyraz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Esenlik, süpermarketlerinin dışında ürettiği markalı ürünleri ve yeni kuracağı kayısı konsantre fabrikası ile bölgede bir üretim gücü haline geldi ve bölgesel bir aktör olma yoluna girdi. Elbistan'da belirlediğimiz bir bölgede bir süpermarket şubemizi daha sizlerin hizmetine açacağız. Kahramanmaraş, Gölbaşı ve bölge illerde inşallah halka halka yayılmaya devam edeceğiz. Şimdiden başlayacak olan Kurban Bayramı'nın kardeşlik bağlarını güçlendirmeye vesile olması dileğiyle bayramınız mübarek olsun."

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise şunları söyledi:

"Esenlik, karının belli bir bölümünü müşterileriyle paylaşmayı gelenek haline getirmiştir. Bu sosyal paylaşım bizleri mutlu etmektedir diğer kuruluşlara da bu tür sosyal etkinlikler örnek olmalıdır. Bu vesileyle başta Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz'a teşekkür eder başarılarının devamını dilerim."

Esenlik Gölbaşı Şubesi önünde gerçekleştirilen çekiliş programına; Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Vakıfbank Bölge Hukuk İşleri Müdürü, Malatya Belediyesi Otobüs Taşımacılık A.Ş. (MOTAŞ) Genel Müdürü Hasan Alıcı, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, Esenlik birim müdürleri ile birlikte vatandaşlar katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Talihliler Hediyelerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement