Tarsus Ekonomisinin Yıldızları Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Tarsus Ekonomisinin Yıldızları Etkinliği Düzenlendi

Tarsus Ekonomisinin Yıldızları Etkinliği Düzenlendi

"Tarsus ekonomisinin yıldızları" olarak belirlenen iş adamlarına plaket verildi.

06.06.2014 17:10  Güncelleme: 10:29

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası'nın düzenlediği etkinlikte "Tarsus ekonomisinin yıldızları" olarak belirlenen iş adamlarına plaket verildi.

Kaymakam Hasan Göç, Belediye Nikah Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kentin ekonomisine katkı sağlayan iş adamlarını kutladığını belirterek, "Ekonomide dönen para güvenli limanlar ister. Türkiye bu anlamda oldukça güvenli bir ülke konumunda bulunmakta ve tüm dünyada yükselen yıldız konumundadır. Bu nedenle de yabancı yatırımcılar ülkemizi tercih etmekteler" diye konuştu.

CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer de kendisinin de bir iş adamı olduğunu hatırlatarak, iş adamlarının kendilerini güvende hissetmek istediklerini söyledi.

Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya da eskiden vergi ve mali konular denildiğinde tedirgin olan mükelleflerin artık olumlu iletişim sayesinde daha rahat hale geldiklerini söyledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak ise ödedikleri vergilerle ülkenin ve Tarsus'un gururu olan iş adamlarına şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından iş adamların plaketleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarsus Ekonomisinin Yıldızları Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement