Tataristan'lı Öğrencilerinden Filyos'ta Gösteri - Son Dakika
Yerel

Tataristan'lı Öğrencilerinden Filyos'ta Gösteri

Tataristan\'lı Öğrencilerinden Filyos\'ta Gösteri

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Filyos Belediyesi çok amacı salonunda etkinlikler yapıldı.

24.04.2014 12:15

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Filyos Belediyesi çok amacı salonunda etkinlikler yapıldı.

Programa; Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal eşi Emel Ünal, Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen eşi Gönül Gülşen, başkan yardımcıları Ahmet Ali Başören, Selami Köktürk, Belediye meclis üyeleri, öğretmenler, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlk olarak program saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşı söylendi. Programda konuşan Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çerçevesinde çok amaçlı salonun vatandaşlara kazandırılmasını ve çeşitli etkinliklerin de bu salonda yapılacağını kaydetti. Ayrıca Başkan Ünal, herkesin bayramını tebrik etti. Başkan Ünal'ın konuşmasından sonra öğrencilerin gösterilerine geçildi. Seçil Şanlı Ortaokulu ile Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteriler vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi. Ardından Filyos Belediyesi ile Tataristan'ın Tetüşi şehrinden gelen 16 öğrencinin hazırlamış olduğu dans gösterileri ile şarkılar izleyenlere sunuldu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı program yaklaşık 3 saat sürdü. Başkan Ünal programa katılanlara teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tataristan'lı Öğrencilerinden Filyos'ta Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement