Tb2l'de Best Amerikalı Deniyor - Son Dakika
Yerel

Tb2l'de Best Amerikalı Deniyor

Tb2l\'de Best Amerikalı Deniyor

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde Best Balıkesir Basketbol Kulübü, takıma 2 yabancı transfer için kolları sıvadı.

07.09.2013 18:21

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde Best Balıkesir Basketbol Kulübü, takıma 2 yabancı transfer için kolları sıvadı. Büyük ölçüde sonuçlanan transferle ilgili Türkiye'de bulunan Amerikalılar Balıkesir'de takımın antrenmanlarına katıldı. Best BBK Genel Koordinatörü Gafur Çoymak, Amerikalı oyunculardan Jaytornah Wisseh'in dün takımla idmana katıldığını, diğer oyuncu Chris Braswell'i de bugün beklediklerini, iki oyuncuyu da Çanakkale'de yapılacak dörtlü turnuvada deneyeceklerini ve antrenör Mustafa Derin'in onay vermesi halinde gerekli anlaşmayı yapacaklarını bildirdi.

Gafur Çoymak, "Takımımız 08-09-10 Eylülde Çanakkale'de yapılacak dörtlü turnuvaya katılacak. Ayrıca bu turnuva süresince Amerikalı oyun kurucu jaytornah Wisseh ile bugün Balıkesir'e gelecek uzun pozisyonunda iki yabancı oyuncu deneyecektir. Wisseh dün takımla yapılan akşam idmanına katıldı. Çanakkale'deki turnuva sonucunda hocamız onay verirse 2 Amerikalayı da takıma alacağız" dedi.

Bu arada, muhtemel yeni transferlerden Braswel'in uçak ile İzmir'e inişi geciktiği için Balıkesir'de akşam idmanına yetişemeyeceği bildirildi. Best BBK'nın ön anlaşma sağladığı ve antrenör Mustafa Derin'in vereceği karara göre iki Amerikalı basketbolcu ile kesin anlaşmaya varılması halinde Best BBK takımı aradığı takviyeleri bulmuş olacak. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tb2l'de Best Amerikalı Deniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement