Tekirdağ'da Mavi Kapaklar Mutluluğa Dönüşmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'da Mavi Kapaklar Mutluluğa Dönüşmeye Devam Ediyor

Tekirdağ\'da Mavi Kapaklar Mutluluğa Dönüşmeye Devam Ediyor

Tekirdağ Gençlik Merkezi tarafından ‘Gençlerin İyilik Ağacı’ projesi kapsamında toplanan mavi kapaklarla bir engelli genç daha tekerlekli sandalyeye kavuşturularak, mavi kapaklar mutluluğa dönüştürüldü.

26.06.2014 09:44

Tekirdağ Gençlik Merkezi tarafından 'Gençlerin İyilik Ağacı' projesi kapsamında toplanan mavi kapaklarla bir engelli genç daha tekerlekli sandalyeye kavuşturularak, mavi kapaklar mutluluğa dönüştürüldü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlattığı proje kapsamında 6 ay önce çalışmalara başlayan Tekirdağ Gençlik Merkezi, topladıkları mavi kapaklarla aldıkları ikinci tekerlekli sandalyeyi Mert Vural'a hediye etti. 175 kilo mavi kapağı kendi çabalarıyla ve Değirmenaltı esnafının yardımı ile toplayan Tekirdağ Gençlik Merkezi üyeleri, Mert Vural'a tekerlekli sandalye hediye ederek 15 yıldır tekerlekli sandalyesi olmayan genci sevindirdi.

Tekerlekli sandalyeyi Mert Vural'a hediye etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Tekirdağ Gençlik Merkezi Müdürü Nejdet Gürcüoğlu "Gençlerimizin topladığı mavi kapaklarla aldığımız ikinci tekerlekli sandalyeyi Mert'e hediye ettik. Esnafımızın ve gençlerimizin yardımı ile 175 kilo mavi kapak topladık. İhtiyacı olanlara yardım etme bilincini gençlerimize de hediye ediyoruz. Mavi kapak kampanyamız devam etmektedir. Bazı şeyleri yetkililerden talep etmek yerine kendimiz de çabalamalıyız" dedi.

Tekerlekli sandalyeye kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Mert Vural, babası Celal Vural ve annesi Tülay Vural Tekirdağ Gençlik Merkezi Müdürü Hejdet Gürcüoğlu'na ve projede büyük emeği olan Gençlik Merkezi üyelerine teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da Mavi Kapaklar Mutluluğa Dönüşmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement