Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Tekirdağ SGK, "Memnuniyet endeksi"nde birinci oldu.

20.02.2014 17:50

SGK Türkiye genelinde yaptırdığı "Memnuniyet endeksi" anketinde Tekirdağ SGK İl Müdürlüğü birinci oldu.

Tekirdağ SGK Müdürü Mahmut Kotan, yaptığı yazılı açıklamada, Tekirdağ SGK İl Müdürlüğü'nün, SGK tarafından yaptırılan "Memnuniyet endeks" anketinde Türkiye genelinde birinci olduğunu bildirdi.

Kotan, yapılan anketin odağında kurumda hizmet alan aktif sigortalı, pasif sigortalı, hak sahipleri ve genel sağlık sigortalı olan bireylerin bulunduğunu belirterek, "Sosyal Güvenlik Kurumunun Türkiye genelinde vatandaş memnuniyeti üzerine Method Research Company şirketine 2013 yılında yaptırdığı Sosyal Güvenlik Kurumundan hizmet alanları kapsayan son anketinde Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü %86'lık memnuniyet oranı ile Türkiye genelinde birinci sırada yer aldı" ifadelerini kullandı.

Son iki yılda başarı ve memnuniyet çıtalarının yükselttiklerini bildiren Kotan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"2013 yılı anket sonucu 26 ilde yapılan hizmet alan memnuniyet endeksi içinde en yüksek olan orandır. Biz, kurumumuzun bir misyon olarak ortaya koyduğu 'Vatandaş odaklı yönetim' anlayışının içini doldurduk. Bu başarı personelimizin güler yüzlü, çözüm odaklı hizmet anlayışı ile çalışmasının bir sonucudur.

Diğer yandan bu başarıda Tekirdağ SGK olarak, meslek kuruluşlarında, okullarda, askeri birliklerde, ceza evlerinde, köylerde ve hatta devletin sıcak yüzünü göstermesi bakımından yaşlı, özürlü, dul ve yetim vatandaşlarımızın evlerinde yaptığımız bilgilendirme faaliyetlerimiz ve ziyaretlerimiz de etkili olmuştur."

- Kotan'a ziyaret

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mahmut Kotan'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kotan,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mete'yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştüğü bildirildi.

Kurum olarak spora katkıda bulunmak istediklerini belirten Kotan, "Sporu ve sporcuya önem veriyoruz. Bu kapsamda kurum personelimize sosyal faaliyetlerde bulunmaları için kurum bahçesinde halı saha yapımına başladık" ifadelerini kullandı. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement