Torbalı Medyasına Yeni Soluk - Son Dakika
Yerel

Torbalı Medyasına Yeni Soluk

Torbalı Medyasına Yeni Soluk

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, yerel medyaya yeni bir soluk geldi.

19.09.2013 12:21

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, yerel medyaya yeni bir soluk geldi. Türkmen Medya Ofset Matbaa Tesisleri düzenlenen törenle hizmete girdi. Türkmen Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Türkmen, "Kurduğumuz tesis bizim değil, tüm Torbalı halkınındır." dedi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta, birbirinden renkli simalar yer aldı. Türkmen Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Türkmen, gelen misafirlerle tek tek ilgilendi. Başta ilçe siyasetçileri olmak üzere, sivil toplum örgütlerinin başkanları, esnaf ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta, öğle yemeği ikram edildi. Dev mangalların kurulup, yemeklerin yendiği açılışta birbirinden renkli simalar keyifli sohbetler etti.

Türkmen Medya Ofset Matbaa Tesisleri'nin açılış kurdelasını MHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Yurdadoğ Mutlu, Saadet Partisi Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Sertcan, Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman ve işadamı Aydın Mimaroğlu birlikte kestiler. Açılış kurdelasını kesmeden önce bir konuşma yapan MHP Belediye Başkan Adayı Yurdadoğ Mutlu, "İlçedeki büyük bir eksiği giderecek olan renkli baskı tesisleri tüm Torbalı'ya hayırlı olsun" dedi. Diğer davetliler de 'iyi dilek ve hayırlı olsun' temennilerinde bulundular.

Açılıştan sonra bir değerlendirme yapan Türkmen Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Türkmen, şunları söyledi: "Yaklaşık bir aydan bu yana kuruluş çalışmalarını yürüttüğümüz ofset baskı tesislerimizi bugün resmen açtık. Davetimize icabet eden ya da etmeyen herkese teşekkür ederiz. Kurduğumuz tesis bizim değil, tüm Torbalı halkınındır. İlklerin adresi haline gelen medya grubumuz, bir ilki daha başararak ilçeye ilk renkli baskı tesisini kazandırmıştır. Bundan sonra hem gazetemiz Torbalı'nın Sesi burada basılacak ve hem de tüm Torbalı'nın ihtiyacı olan renkli baskı gerektiren işler tesisimizde gerçekleştirilebilecektir. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun" - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı Medyasına Yeni Soluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement