Triko ve Tekstilciler Seminerde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Triko ve Tekstilciler Seminerde Buluştu

Triko ve Tekstilciler Seminerde Buluştu

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Tasarım Akademisi işbirliğiyle organize edilen, “Triko ve Tekstil Sektörlerinde Renk Uygulamaları ve Desen Teknolojileri” konulu seminer GSO Meclis salonunda gerçekleştirildi.

19.06.2014 17:03

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Tasarım Akademisi işbirliğiyle organize edilen, "Triko ve Tekstil Sektörlerinde Renk Uygulamaları ve Desen Teknolojileri" konulu seminer GSO Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Triko, Tekstil, Hazır Giyim, Penye ve Konfeksiyon sektörlerinden birçok firmanın katılımı ile gerçekleştirilen seminerde Renk Uygulamaları ve Teknolojileri, Trend, Koleksiyon Oluşturma, Sunum ve Pazarlama alanlarındaki güncel teknoloji ve gelişmeler ile Desen ve Tasarım Teknolojileri hakkında katılımcı firmalar bilgilendirildi.

Seminerin açılışında konuşan Tasarım Akademisi Kurucusu Ali Hayta, Gaziantep'in triko ve tekstil sektörleri için de önemli bir üretim merkezi olduğunu belirterek, "Kaliteli ancak ucuz ürünler üreten bir merkez olma algısından uzaklaşarak, markalaşmış, kurumsallaşmış, yüksek kalite ve değerde ürünler pazarlayan bir merkez haline gelebilmenin, tüm sektör bileşenleriyle ortak bir çaba ile yaratılabileceğine inanıyoruz. Gaziantepli sanayicinin, üreticinin, esnafın, bunu gerçekleştirebilecek vizyona ve kararlığa sahip olduğundan şüphe duymuyoruz" dedi.

Seminerde daha sonra, Nedgraphics'ten Ferhat Fındık, Triko ve Tekstil Sektöründe Koleksiyon Oluşturma, Sunum ve Satış Teknolojileri, Pantone Türkiye'den Mine Kalaylı, Triko ve Tekstil Sektöründe Renk Yönetimi, Doku Knıt'den Kemal Esertaş, Triko ve Tekstil Sektöründe Farklı Makinalarla Uyumlu Çalışabilen Desen Teknolojileri konularında sunum yaptı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Triko ve Tekstilciler Seminerde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement