Tso'dan Ziyaret Turu - Son Dakika
Yerel

Tso'dan Ziyaret Turu

Tso\'dan Ziyaret Turu

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, SGK İl Müdürü Duran Cesur ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş'i ziyaret etti.

04.10.2012 19:18

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, SGK İl Müdürü Duran Cesur ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş'i ziyaret etti.

İlk olarak Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan'ı ziyaret eden TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başarıncal, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş'ın ile yönetim kurulu üyeleri Doğan'a yeni görevinde başarılar dilediler.

TSO Başkanı Başaranhıncal, iş dünyası olarak en önemli unsurlardan birisinin huzurlu çalışma hayatı olduğunu belirterek, bu noktada emniyet teşkilatı'nın en önemli kurumlardan olduğunu ve son yıllarda önemli çalışmalara imza atan emniyet teşkilatının tüm personelinin fedakarlık bilinciyle hareket ettiğini söyledi.

Başaranhıncal, "Bugüne kadar polisimiz şehrimizin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için gayretle çalışmışlardır. Yeni Emniyet Müdürümüzle birlikte bu çalışmanın daha üst seviyede devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan ise, güvenlik konusunun temel bir ihtiyaç olduğunu belirterek, Çorum'da güvenliği ve huzuru sağlamak adına toplumun tüm katmanları arasındaki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Doğan, vatandaşı bilinçlendirerek ve güven artırıcı ilişkiler kurarak halkla aralarındaki bağı daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Başaranhıncal ve Karadaş oda yöneticileri ile birlikte daha sonra, Çorum SGK İl Müdürü Duran Cesur'u makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz aylarda Çorum SGK İl Müdürlüğü'ne atanan atanan Duran Cesur'a yeni görevinde başarılar dileyen Karadaş ve Başaranhıncal, KGK'nın kentte yaşayan tüm insanlara hizmet veren önemli bir kuruluş olduğunu belirterek, oda olarak SGK ile birlikte ortak çalışmalarda bulunabileceklerini ifade ettiler.

Çorum'un Türkiye'de işsizlik oranının azalmasına ciddi katkı sağladığını ve Türkiye'de yüzde 11-12'lerde olan işsizlik oranının, ilimizde yüzde 5 ila 6'lar seviyesinde olduğunu hatırlatan Karadaş ve Başaranhıncal, Çorum'un işsizlik oranları ile önemli değer yarattığını belirttiler.

SGK İl Müdürü Duran Cesur ise, sürekli gelişen ve değişen bir yapıya sahip olan Çorum'da görev yapmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, hizmet birimlerinin geliştirilmesi için elinden gelen gayreti göstereceği kaydetti.

Yeni açılacak olan SGK Müdürlükleri hakkında da bilgiler veren Cesur, "İlçelere açılacak olan Sosyal Güvenlik Müdürlükleri'nin en kısa zamanda hizmete geçmesi için gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Yeni SGK Müdürlükleri ile işverenlerin, kendi işyeri alanlarında daha hızlı hizmet alacağını inanmaktayız" dedi.

TSO yöneticileri Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ermiş'e yeni görevinde başarılar dileyen TSO Meclis Başkanı Karadaş ile TSO Başkanı Başaranhıncal, tarımsal sanayi alanında gerçekleştirilecek projelerde Tarım İl Müdürlüğü ile işbirliği yaparak, ortak çalışmalarda bulunabileceklerini açıkladılar.

Tarım İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş de bir ilin gelişimi için üniversite ve sanayi ne kadar önemliyse, tarım ve hayvancılıkta bir o kadar önemli olduğunu sözlerine ekledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tso'dan Ziyaret Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement