Türkiye'nin En Genç Bayan Muhtarı Oldu - Son Dakika
Yerel

Türkiye'nin En Genç Bayan Muhtarı Oldu

Türkiye\'nin En Genç Bayan Muhtarı Oldu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde en büyük mahalle olan Yeni Mahalle muhtarlığına seçilen 30 yaşındaki Aysun Özkan Kalkan, Türkiye'nin en genç muhtarları arasında yer aldı.

02.04.2014 17:14

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde en büyük mahalle olan Yeni Mahalle muhtarlığına seçilen 30 yaşındaki Aysun Özkan Kalkan, Türkiye'nin en genç muhtarları arasında yer aldı.

Yaklaşık 5 yıldır Yeni Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Demir'in yanında sekreterlik yapan Aysun Özkan Kalkan, 30 Mart seçimlerinde Yeni Mahalle'den muhtar adayı oldu. Kalkan, kendisi ile birlikte 7 muhtar adayının yer aldığı seçimlerde rakiplerine fark atarak Yeni Mahallenin yeni muhtarı oldu. Genç Muhtar Aysun Özkan Kalkan, "30 Mart yerel seçimlerinde Yeni Mahalle halkımızın bana vermiş olduğu destek ve güvenden dolayı teşekkür ederim. Bu güven ve desteğe mahalleme hizmet ederek layık olmaya çalışacağım. Mahallemin sorunlarını biliyorum. Belediye ile diyalog içerisinde çalışarak sorunları çözmeye çalışacağım. Yaklaşık 5 yıldır eski muhtarımızın yanında çalışmaktayım. Eski muhtarımızdan kazandığım tecrübe ve bilgi birikimimle mahalleme hizmet edeceğim" dedi.

Yapılan seçimlerde; Aysun Özkan Kalkan 4 bin 225 oy, Hayrettin Yıllar 2 bin 656 oy, Ali Osman Ekinci bin 161 oy, Nazmi Serdar bin 123 oy, İbrahim Er 527 oy, Mehmet Özcan 510 oy ve Şerafettin Top 388 oy aldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin En Genç Bayan Muhtarı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement