Uğurludağ Belediyesi'nin İftarında Birlik, Beraberlik Mesajı - Son Dakika
Yerel

Uğurludağ Belediyesi'nin İftarında Birlik, Beraberlik Mesajı

Uğurludağ Belediyesi\'nin İftarında Birlik, Beraberlik Mesajı

Çorum'un Uğurludağ Belediyesi tarafından ilçe halkına iftar yemeği verildi.

25.07.2013 15:04

Çorum'un Uğurludağ Belediyesi tarafından ilçe halkına iftar yemeği verildi.

İlçe halkının yoğun bir ilgi gösterdiği iftarda gönül köprüleri kurulan yemeğe katılan toplumun tüm kesimleri tarafından birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İftar yemeğine AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, Uğurludağ Belediye Başkanı Adem İpek, İskilip Belediye Başkan Yardımcısı Melih Alpsar, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Kenan Genç, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, belediye ve il genel meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Uğurludağ Belediye Başkanı Adem İpek, Ramazan ayının kaynaşmanın, birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı kutlu bir ay olduğunu belirterek, "İftar programına gösterilen yoğun Uğurludağ da birlik ve beraberliğin en güzel göstergesi olduğunu söyledi.

İpek, amaçlarının iftar açmaktan ziyarede, iftar sofrasında toplumun tüm kesimlerinden insanları bir araya getirerek, tanıştırıp, kaynaştırmak ve insanlar arasında gönül köprüleri kurmak olduğunu belirtti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uğurludağ Belediyesi'nin İftarında Birlik, Beraberlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement