Üst Minikler Boks İl Seçmeleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Üst Minikler Boks İl Seçmeleri Yapıldı

Üst Minikler Boks İl Seçmeleri Yapıldı

Malatya'da, Üst Minikler Türkiye Şampiyonası'na katılacak sporcuları belirlemek amacıyla boks il seçmeleri yapıldı.

15.06.2013 16:42

Malatya'da, Üst Minikler Türkiye Şampiyonası'na katılacak sporcuları belirlemek amacıyla boks il seçmeleri yapıldı.

Şırnak'ta 28 Haziran ile 4 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası'na katılacak olan sporcuları belirlemek amacıyla Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'nde boks il seçmesi yapıldı.

Boks il seçmeleri sonucunda Malatya'yı Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonasında temsil edecek sporcular; 57 kiloda Fırat Avşar, 52 kiloda Ömer Çağrı, 51 kiloda Yusuf Yüce, 48 kiloda Ahmet Yumrutepe, 37 kiloda Hamza Çıra, 45 kiloda Semih Küçükbay, 35 kiloda Emre Ay, 58 kiloda Enes Çoban ve 56 kiloda Yamaç Bakay oldu.

Müsabakalar sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Boks Malatya İl Temsilcisi Hasan İşlek, "28 Haziran ile 4 Temmuz tarihleri arasında Şırnak'ta yapılacak olan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonasına katılacak olan sporcularımızı belirledik. Ben şampiyonaya katılacak olan bütün sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Boks sporuna katkı sağlayan İşadamı Nurettin Uğur ise, "Çocukken boks sporu yaptım. Eski milli boksör Osman Gelegen'in öğrencisiydim. Bu nedenle boks sporuna sıcak bakıyoruz ve elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Gelecekte Malatya'mızın adını duyuracak olan minik sporcularımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Turgut Özal Boks Kulübü Başkanı ve Boks Antrenörü Aziz Bayduz da, minik boksörlerin iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Türkiye Boks Federasyonu'nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası 28 Haziran ile 4 Temmuz tarihleri arasında Şırnak'ta yapılacak. Bu anlamda şampiyonaya katılacak olan sporcularımızı belirledik. Sporcularımız iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Ben Türkiye Şampiyonası'ndan iyi derecelerle döneceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üst Minikler Boks İl Seçmeleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement