Vali Aksoy Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Aksoy Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Vali Aksoy Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle Samsun basınıyla kahvaltıda bir araya geldi.

10.01.2014 11:09

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle Samsun basınıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Sevgi Kafe'de düzenlenen kahvaltıya Basın, Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, Basın İlan Kurumu (BİK) Samsun Şube Müdürü Mustafa Bayraktar, Samsun Valiliği Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay, ajans bölge müdürleri, gazete, televizyon, dergi ve internet haber yetkilileri ve muhabirler katıldı.

Kahvaltı sonrası konuşan Vali Hüseyin Aksoy, "Basın, halkın haber alma özgürlüğünün gerçekleşmesi adına önemli görev ifa eden kurumlarımızdan birisidir. Kamuoyunun oluşmasında, toplumsal sorunların ortaya konmasında ve bunlara çözüm üretilmesinde basının önemli bir rolü var. Basın camiası içersinde yer alan arkadaşlarımızda gece-gündüz, kar kış demeden, eğer bir yerde bir haber varsa onun peşinde koşan ve bu anlamda birçok fedakarlıkta bulunan meslek grubuna dahil insanlarsınız. Bu anlamda Samsun'da da farklı alanlarda görsel basında, yazılı basında, radyoda, televizyonda birçok değişik noktalarda çalışan değerli basın çalışanlarımız var. Samsun gerek yaygın basının taşra ayağında gerekse yerel basının oluşmasında çok önemli birikime sahip Türkiye'nin nadir kentlerinden birisidir. Böylesine önemli bir ilde görev yapan arkadaşlarımızın çalışmalarıyla ilgili ortaya koydukları haberler oldukça önemli ve anlamlıdır. Gösterdiğiniz ilgiye, bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalara il valisi olarak teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de bundan önce olduğu gibi yine hep beraber birlikte bu çalışmalarımızı yürüteceğiz. Basın mensubu arkadaşlarımızın kamu hizmeti yaptığına inanıyorum. Çünkü onların yaptıkları çalışmalarla toplumun kentin önemli konularının tartışıldığı platformlara dönüşebiliyor. Samsun'da görev yapan bütün basın camiamızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Vali Aksoy, konuşmasının ardından gazetecilerle toplu fotoğraf çektirdi. Daha sonra Vali Aksoy, Valiliğe ait fotoğraf makinesini alarak basın mensuplarının fotoğrafını çekti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Aksoy Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement