Vali Çiftçi, Başarının Sırlarını Anlattı - Son Dakika
Yerel

Vali Çiftçi, Başarının Sırlarını Anlattı

Vali Çiftçi, Başarının Sırlarını Anlattı

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Dumlupınar Üniversitesi İşletme Fakültesi Anfisinde öğrencilere "Başarılı Olmanın Yolları"nı anlattı.

10.04.2012 15:51

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Dumlupınar Üniversitesi İşletme Fakültesi Anfisinde öğrencilere "Başarılı Olmanın Yolları"nı anlattı.

Çiftçi, Dumlupınar Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından organize edilen söyleşide öğrencilerle bir araya gelerek onlara "Başarılı Olmanın Yolları"nı anlattı. İşletme Fakültesi anfisinde yapılan söyleşiye kendi hayatını ve görev yapmış olduğu il ve ilçeleri anlatarak başlayan Vali Çiftçi, "Özgeçmiş ve öz geleceğinizi hazırlayın. Önemli olan sizlerin hedef ve hayalinin olması. Eğer hedeflerinizi şimdiden belirlerseniz arzu ettiğiniz her hedefe ulaşırsınız. Ben sizinle fikir jimnastiği yapıyorum. Sizler fikir jimnastiği yapıyorsunuz. Çünkü büyük düşünen insanlar fikirlerle uğraşır. Hayat çizgisinde üç nokta vardır. Bana göre benim nazarımda vali olmanın ilk şartı insanı seveceksin, bitkileri seveceksin ve hayvanları seveceksin. Bu üçü varsa sizden valide olur, kaymakamda olur. İdarecilik halkı sevmekten geçiyor" dedi.

Swot analizi ve proaktif yönetimden bahseden Vali Çiftçi'den sonra Domaniç Kaymakamı Mehmet Boztepe ve Altıntaş Kaymakamı Yaşar Aksanyar tarafından da kaymakamlık ve idarecilik le ilgili bilgiler verdi.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi tarafından yapılan söyleşiye DPÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Genç, Prof. Dr. Kaan Eraslan, Domaniç Kaymakamı Mehmet Boztepe, Altıntaş Kaymakamı Yaşar Aksanyar, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık ve öğrenciler katıldı.

(EFE-

10.04.2012 15: 29: 24

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çiftçi, Başarının Sırlarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement