Vali Düzgün, Türsab Heyeti ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Vali Düzgün, Türsab Heyeti ile Buluştu

Vali Düzgün, Türsab Heyeti ile Buluştu

Ordu Valisi Orhan Düzgün, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

20.09.2012 14:08

Ordu Valisi Orhan Düzgün, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya Vali Düzgün'ün yanı sıra Vali Yardımcısı Yemen Bayrak, Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Ergun Alaybeyoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen ile TÜRSAB üyeleri katıldı.

Kahvaltı sonrasında konuşan Ordu Valisi Orhan Düzgün, turizm için konaklama ve tesislerin yetmediğini, tanıtımın da çok önemli olduğunu söyledi. "Ordu son dönemlerde turizm anlamında kalkınmak isteyen bir ilimiz" diyen Vali Düzgün, "Bölgede çok ciddi yatırımlar yapılmaya başladı. Konaklama tesisleri, havaalanı, karayolundaki ulaşımın hızlandırılması, Karadeniz Akdeniz yolundaki çalışmalarda hızla devam ediyor. Ulaşım ve konaklamanın yanında turizmin gelişmesi için tanıtımda çok önemlidir. Sahip olduğumuz doğal güzelliklerin ve kültür varlıklarının TÜRSAB aracılığı ile tüm Türkiye ve dünyadaki turist profiline tanıtılması bizim için çok önemli" dedi.

"ORDU'NUN TANITILMASINA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ"

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Muhammer Güner ise Ordu- Giresun Havaalanı ve Ordu'nun Çambaşı Yaylası'na yapılan kayak merkezinin tamamlanmasından sonra Ordu'nun turizmden payını alacağını belirtti. Güner, iki günlük Ordu gezisinin ardından hazırlayacakları raporu seyahat acentelerine sunacaklarını, Ordu'nun tanıtımı ve turizmine katkı sağlamak istediklerini dile getirdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Düzgün, Türsab Heyeti ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement