Vali Erin'den Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Erin'den Şehit Ailesine Ziyaret

Vali Erin\'den Şehit Ailesine Ziyaret

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Adıyaman’da, şehit düşen Jandarma Er Mücahit Şimşek’in Kahramanmaraş’taki ailesini ziyaret etti.

14.07.2016 14:05

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Adıyaman'da, şehit düşen Jandarma Er Mücahit Şimşek'in Kahramanmaraş'taki ailesini ziyaret etti.

Vali Erin, geçtiğimiz Haziran ayında Kömür Beldesi Boğazözü Köyü mevkiinde intikal halindeki askeri araca PKK Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Jandarma Er Mücahit Şimşek'in Kahramanmaraş'taki ailesini ziyaret etti.

Şehit Mücahit Şimşek'in Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesinde ikamet eden ailesini evinde ziyaret eden Vali Abdullah Erin'i şehidin babası Adem Şimşek ve şehidin kardeşleri karşıladı.

Şehit Mücahit Şimşek'in babası Adem Şimşek, annesi ve kardeşleri ile bir süre sohbet eden Vali Abdullah Erin, acılı aileye başsağlığı ve sabır dileyerek, "Şehidimiz mertebelerin en yücesi olan şehadet mertebesine erişmiştir. Acınızı yüreğimizde hissediyoruz. Acınız acımızdır. Devlet olarak her zaman sizlerin yanındayız. Sizler şehidimizin emanetisiniz. Kapımızda, gönlümüzde sizlere 24 saat açıktır" ifadelerini kullandı.

Şehit Mücahit Şimşek'in babası Adem Şimşek ise, Adıyaman'dan Kahramanmaraş'a kendilerini ziyarete gelen Vali Abdullah Erin'e gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Erin'den Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement