Vali Özçimen Gerede'de Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

Vali Özçimen Gerede'de Fidan Dikti

Vali Özçimen Gerede\'de Fidan Dikti

Bolu'nun Gerede ilçesindeki Deri İhtisası Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan altyapı çalışmalarını inceleyen Vali İbrahim Özçimen, fidan dikim törenine katıldı.

20.11.2012 09:44

Bolu'nun Gerede ilçesindeki Deri İhtisası Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan altyapı çalışmalarını inceleyen Vali İbrahim Özçimen, fidan dikim törenine katıldı.

Gerede ilçesine giden Vali İbrahim Özçimen, kaymakamlığı ziyaret etti. Ziyarette Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın da hazır bulundu. İlçede yürütülen çalışmalar hakkında Gerede Kaymakamı Aslan Yurt'tan bilgi alan Vali Özçimen, daha sonra Gerede Deri İhtisası Organize Sanayi Bölgesi'ne gitti. Organize Sanayi Bölgesi'ne 23 bin 300 çam fidanının dikileceği ağaçlandırma çalışmasına katılan Özçimen, kendisi de bir fidan dikti. Ağaç dikiminin ardından Vali Özçimen ve beraberindeki heyet, yapımı devam eden

Gerede Deri İhtisası Organize Sanayi Bölgesi altyapı inşaatı şantiyesine geçti. Yol, içme suyu, evsel, sülfürlü kromlu atık su ve yağmur suyu inşaatı, kanalizasyon, drenaj yapımında bugüne kadar gelinen noktayı yerinde inceleyen Özçimen'e, Deri OSB Müteşebbis heyetinde yer alan Ali Sağol ve Selahattin Gürcan bilgi verdi.

Deri Organize Sanayi Derneği Başkanı Selahattin Gürcan, yıllardır deri sanayisinin taşınması noktasındaki sürecin altyapı ihalesi ile resmen başladığını belirterek şöyle konuştu: "Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yaptığı ihale kapsamında, Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yol, içme suyu, evsel-sülfürlü-kromlu atık su ve yağmur suyu inşaatı, kanalizasyon, drenaj yapımı yapılacak alt yapı çalışmalarına 16 milyon TL harcanacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından parsellerin üzerine fabrika inşaatlarının yapım süreci başlayacak."

Vali Özçimen, fidan dikimi ve incelemelerin ardından Gerede'den ayrıldı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Özçimen Gerede'de Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement