Viranşehir'in Altın Madalyalı Çocukları - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'in Altın Madalyalı Çocukları

Viranşehir\'in Altın Madalyalı Çocukları

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası güreş müsabakasında madalyaların çoğunu Viranşehirli öğrenciler topladı.

20.01.2014 12:18

Yapılan 60 müsabakanın 20'sini Viranşehir'deki İsmet Öztop, Yaban ve Kızbeği okulu öğrencileri kazandı. Öğrenciler müsabakaların sonunda Viranşehir'e 9'u altın olmak üzere 24 madalya ile döndü.

Viranşehir Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; müsabakada dereceye giren öğrenciler ve antrenörleri Viranşehir İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Tan da hazır bulundu. Gerçekleşen ziyaretten çok memnun olduğunu dile getiren Kaymakam Kotan şunları kaydetti: "Öğrencilerimiz çok önemli bir başarı elde etmişler. Öğretmenlerinin nezaretinde günlerce müsabaka için hazırlanmışlar. Bu azim ve gayretle çalışmanın sonucunu da almışlar. Çocuklarımızın bu başarısıyla gurur duydum. Öğrencilerin başarısında büyük paya sahip beden eğitimi öğretmenlerine ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bölge müsabakalarında da ilçemizi en güzel şekilde temsil ederler. Viranşehir Kaymakamı olarak öğrencilerin başarısı için bize düşen neyse yapmaya hazırız." Öğrencilere birer Safahat hediye eden Kaymakam Kotan daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Müsabakalarda birinci olan 9 öğrenci ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan bölge müsabakalarında Viranşehir'i temsil edecekler.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Viranşehir'in Altın Madalyalı Çocukları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement