Voleybol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Voleybol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu

Voleybol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Kaymakamlık Bahar Kupası voleybol karşılaşmalarında kupayı kazanan Özerler Petrol oldu.

24.05.2014 11:03

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Kaymakamlık Bahar Kupası voleybol karşılaşmalarında kupayı kazanan Özerler Petrol oldu.

Atatürk lisesi bahçesinde oynanan Kaymakamlığı bahar kupası voleybol karşılaşmaları 2 gruba ayrıldı. A Grubu finalinde Özerler Petrol ile Gençlik Hizmetleri karşılaştı. 5 set üzerinden oynanan karşılaşmada, Özerler petrol 1. Seti 26-11 2. Seti 28-26 aldı. 3. Seti ise 25-22 Gençlik hizmetleri aldı. 4. Seti ise ilk 2. Setin sahibi Özerler petrol 25-20 kazanınca A gurupta 2014 yılının Kaymakamlığı Bahar Kupası Voleybol Şampiyonu oldu. B grubunda ise finalde Emniyet ile İsmail Baykut Orta okulu karşılaştı. Bir hayli çekişmeli geçen maçta Emniyet spor ilk seti 24-20, ikinci seti ise 27- 25 kazanarak Kaymakamlık Bahar Kupası maçlarında B gurupta şampiyon olan takım oldu.

A grubunda şampiyon olan takımın kupasını Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, 2. Olan Gençlik Hizmetlerinin kupasını ise ilçe jandarma komutanı üst teğmen Emrah Avdan verdi. B gurubunun şampiyonu Emniyet'in kupasını ise Belediye başkan vekili Sevda Kılıç, 2. Olan İsmail Baykut'un kupasını ise Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş verdi. Atatürk Lisesi bahçesinde oynanan Lapseki Kaymakamlığı bahar kupası voleybol karşılaşmalarını Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Belediye başkan vekili Sevda Kılıç, Emniyet Müdürü Murat Duran, Jandarma Komutanı Üst teğmen Emrah Avdan, AK Parti Gençlik kolları başkanı Halil Özer, Milli Eğitim Şube Müdürleri Yusuf Arslan, Aydın Şafak Kılıçaslan ve çok sayıda spor sever vatandaş izlediler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Voleybol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement