Yalovalı Kutsal Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Yalovalı Kutsal Türkiye Şampiyonu Oldu

Yalovalı Kutsal Türkiye Şampiyonu Oldu

Judo Minikler Türkiye Şampiyonasında mücadele eden Rad Gençlik ve Spor Kulübünden Yalovalı sporcu Kutsal Biçer, altın madalya kazandı.

30.06.2014 15:46  Güncelleme: 16:15

Eskişehir'de düzenlenen Judo Minikler Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Rad Gençlik ve Spor Kulübü'nden Yalovalı sporcu Kutsal Biçer, 26 Kiloda Türkiye birincisi olarak altın madalya kazandı.

Yalova'da ivme kazanan judo sporunda ulusal ve uluslar arası turnuvalarda başarılar gelmeye devam ediyor. Son olarak Eskişehir'in ev sahipliğinde 27-29 Haziran tarihleri arasında Porsuk Spor Salonu'nda yapılan Judo Minikler Türkiye Şampiyonası'nda rakiplerini bir bir dize getiren Kutsal Biçer 26 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.

Judo İl Temsilcisi Timuçin Biçer, "Kutsal'ın Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya kazanması bizi oldukça gururlandırdı. Judo İl Temsilcisi olduktan sonra bu spora ilgiyi arttırdık. 350'ye yakın sporcumuz bulunuyor. Her geçen gün artan bu ilgi sayesinde ulusal çapta katıldığımız turnuvalarda başarılar kazanarak pekiştiriyoruz. Bizlere destek olan Valimiz Esengül Civelek ile İl Spor Müdürü Metin Kaplan'a ve bu faaliyetleri yürütmeme destek veren kurum müdürüm İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel'e teşekkür ediyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalovalı Kutsal Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement