Yeni Başkan Atilla Atakay Oldu - Son Dakika
Yerel

Yeni Başkan Atilla Atakay Oldu

Yeni Başkan Atilla Atakay Oldu

Ballıkesir’in Bandırma ilçesinde CHP Bandırma ilçe teşkilatı 35. olağan kongresi yapıldı ve ilçe başkanlığına Atilla Atakay seçildi.

05.12.2015 18:54

Ballıkesir'in Bandırma ilçesinde CHP Bandırma ilçe teşkilatı 35. olağan kongresi yapıldı ve ilçe başkanlığına Atilla Atakay seçildi.

CHP Bandırma ilçe teşkilatı 35. olağan kongresi yapıldı ve ilçe başkanlığına Atilla Atakay seçildi. Beyaz liste ile seçime giren Atilla Atakay ve ekibi 257 oy alarak seçimden zaferle çıktı. Remzi Poyraz'ın sarı listesi ise 76 oyda kaldı.

CHP Balıkesir milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın, Namık Havutça ve CHP Balıkesir il başkanı Mete Erol ve Ak Parti ilçe başkanı Alp Bostancı'nın katıldığı ilçe kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan başkalığına Mete Erol getirilirken üyeliklere Mehmet Sert ve Celile Gezer seçildi. Tüzüğe göre seçimlerin çarşaf listeyle yapılması gerekirken Atilla Atakay'ı destekleyen delegelerin verdiği bir önerge ile seçimlerin blok liste ile yapılması kararlaştırıldı.

Yeni CHP Yönetim Kurulu Lisesi şöyle; Atilla Atakay, Cemal Adıgüzel, Sıtkı Ağan, Kudret Akıncı, Mehmet Atak, Raşit Çakır, İlkay Çetin, Türkan Doğan, Zerin Eken, Volkan Gözükara, Hasan Hayırlı, Yıldız Kahraman, Ayşe Koç, Metin Özcan, Raif Sevinç, Bilgen Süngü, Niyazi Yeloğlu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Başkan Atilla Atakay Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement