Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

Pazar Belediyesinin AK Partili Meclis Üyesi İlhami Günaydın, AK Parti'den Pazar Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı

06.08.2013 14:22

Pazar Belediyesinin AK Partili Meclis Üyesi İlhami Günaydın, AK Parti'den Pazar Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Günaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2009 yılında da belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu belirterek, "O dönemde 6 kişi aday adayı olduk. İçimizden şu anki Belediye Başkanımız Ahmet Basa aday olup Belediye Başkanı seçilince ben de belediye meclis üyesi oldum" dedi.

Belediye Meclisi üyesi olarak başkan ve meclis üyeleriyle uyumlu şekilde çalıştığını ve ilçe adına hayati kararlar aldıklarını ifade eden Günaydın, şunları söyledi:

"Aday adayı düşüncemi ortaya attığımda halk arasında oldukça olumlu karşılık buldum. Bizim partimiz diğer partiler gibi değil. Bizde son kararı Sayın Başbakanımız verir. Ben verilecek her karara saygılıyım. Aday adayı olup aday olamazsam da yine partimin bir neferi gibi verilecek herhangi bir görevde varım. Sorumluluktan bugüne kadar kaçmadım, bundan sonra da kaçmam. Bu kez görev tevdi edilirse belediye başkanı olup deneyimlerimi hayata geçirmeyi düşünüyorum." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement