Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Demirci: "Amacımız şehrin bütün sorunlarını çözmektir.

30.12.2013 18:39

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu ile Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Demirci, Anadolu Ajansı'nı (AA) ziyaret etti.

İl Başkan Yardımcısı Salih Yazıcı'nın da hazır bulunduğu ziyarette, AA Erzurum Bölge Müdürü Emine Konuk, ajansın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan adayı Demirci, ziyarette yaptığı konuşmada, canla başla çalışarak verilen görevin üstesinden geleceklerini belirterek, kente yabancı olmadığını, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif rol aldığını söyledi.

Bir dönem Milli Eğitim Bakanlığı'nın okula gitmeyen çocuklara yönelik yaptığı çalışmada fiili olarak çalıştığını vurgulayan Demirci, "Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına talip olduk. Şehrimizin su, hava kirliliği gibi sorunları var. Eskiden bu yana sorunlar yaşanıyor. Amacımız şehrin bütün sorunlarını çözmektir. Sosyal belediyecilik anlayışını yerleştireceğiz. Artık bunun zamanı geldi" dedi.

Geçmiş zamanda belediyede görev alan başkanların iz bırakan çalışmalar yaptığının altını çizen Demirci, "Azimliyiz, kararlıyız. Yolun engebeli olduğunu biliyoruz. Bu konuda basından da destek istiyoruz. Siyasi oluşumun içinden geliyoruz" diye konuştu.

İl Başkanı Kızıloğlu ise başkan adayını açıklamadıkları 2-3 ilçe kaldığını belirterek, yoğun şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement