Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mısırlıoğlu: "Bizler halkın yanında olan, rant peşinde olmayan, rantçıları Bolu’dan çıkartan bir belediye anlayışını hakim kılacağız"

05.02.2014 17:50

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, "Bizler halkın yanında olan, rant peşinde olmayan, rantçıları Bolu'dan çıkartan bir belediye anlayışını hakim kılacağız" dedi.

Mısırlıoğlu, seçim çalışmalarına, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve partililerle birlikte  Kürkçüler Mahallesi'nde devam etti.

Burada yaptığı açıklamada, sosyal belediyeciliğe ve su fiyatlarına vurgu yapan Mısırlıoğlu, "Bolu'da 43 mahallemiz var. Bizim de bu 34'üncü mahallemizi ziyaretimiz. Vatandaşımızın bize yoğun teveccühü olduğunu da bugün bir kez burada gördük. Boluspor ile ilgili defalarca açıklamalarda bulundum. Bugün de aynı açıklamamı yapmaya devam edeceğim. Hiç kimse bizi bu projemizden alıkoymak istemesin. Bizler Boluspor'umuzun otoparktan sadece 40 bin TL bedel kazandığını biliyoruz. Bizler Boluspor'umuza 40 bin TL değil, 100 bin TL gelir kazandırmak istiyoruz. Boluspor bizim Boluspor'umuz" diye konuştu.

Sadece otopark ücretlerini kaldırmakla yetinmeyeceklerini de sözlerine ekleyen Mısırlıoğlu, Bolu'nun Türkiye'nin en pahalı suyunu kullandığını iddia etti.

Bolu halkının, suyun metreküp fiyatına 3,1 lira ödediğine değinen Mısırlıoğlu, "Bolu gibi suyun, ormanın bol olduğu bir şehirde Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanıyoruz. Bu Bolulu vatandaşlarımıza yapılan bir zulümdür. ve suda da yüzde 20 indirim yapacağımız 5 yıl boyunca da zam yapmayacağımız sözünü de verdik. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak sosyal belediyecilik nasıl olur vatandaşımıza bunu göstermek istiyoruz. Bizler halkın yanında olan, rant peşinde olmayan, rantçıları Bolu'dan çıkartan bir belediye anlayışını Bolu da hakim kılacağız" ifadesini kullandı. - Bolu

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement