Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti'nin Darende Belediye Başkanı adayı Eser, esnaf ziyaretinde bulundu.

14.02.2014 10:45

AK Parti'nin Darende Belediye Başkan adayı Süleyman Eser, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı esnafını ziyaret etti.

Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Eser, "Memleketin yolu da yapılır, eksiklikleri de giderilir ama öncelikle göçün önlenmesi lazım" dedi.

Eser, esnaf ziyareti esnasında, MHP İlçe Başkanlığı'na da uğrayarak, partililerle bir süre görüştü. Nezaketinden dolayı Eser'e ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek'e teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Hasan Şentürk, Darende'de bu dönem çok sıcak ve güzel bir siyasi hava olduğunu söyledi.

Darende'ye siyasi bir duruş kazandırmak istediklerini belirten Şentürk, siyasi partilerin, Darende insanının faydasına çalışması gerektiğini ifade etti.

Ziyarette konuşan Eser ise "Bizim felsefemiz insanı sevmek, insanı kazanmak, onu hayata bağlamak, daha güzel hayat şartları sağlamaktır" dedi.

Eser, "İnsanı sevecek, ona iş, ekmek, kazanç, huzur temin edeceksin ki sen de sağlıklı, mutlu ve huzurlu olabilesin" ifadesini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement