Ayyıldız'a Yılın Esnaf Oscarı - Son Dakika
Yerel

Ayyıldız'a Yılın Esnaf Oscarı

Ayyıldız\'a Yılın Esnaf Oscarı

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız'a "Yılın Esnaf Oscarı" ödülü verildi

28.08.2014 14:06  Güncelleme: 14:39

Esnaf Haber Dergisi ile Türkiye Esnaf Radyo ve Televizyonu tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Yılın Esnaf Oscarı" ödülleri sıralamasında en fazla oyu alan Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız'a ödülü verildi.

Esnaf Haber Dergisi ile Türkiye Esnaf Radyo ve Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Önge, Ayyıldız'ı ziyaret etti.

Önge, ziyarette yaptığı konuşmada, değerlendirmede sadece internet üzerinden yapılan oylamayı dikkate almadıklarını, geniş çaplı araştırma yaptıklarını kaydetti.

İnternet üzerinden yapılan oylamada 13 bin oyun 11 binini alan Ayyıldız ise alınan başarının ekip çalışmasıyla elde edildiğine değindi. Kendisini seçenlere teşekkür eden Ayyıldız, "Demek ki Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyelerine bir şeyler vermiş ki bu başarı bize verilmiş" dedi.

Konuşmaların ardından Ayyıldız'a ödülünü, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan teslim etti. Esnaf Haber Dergisi ile Türkiye Esnaf Radyo ve Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Önge ise Ayyıldız'a ferman verdi.

Türkiye genelinde yapılan oylamada Şükrü Ayyıldız'ın ardından ikinci Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, üçüncü ise Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayyıldız'a Yılın Esnaf Oscarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement