Yüksekova'da Vergi Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'da Vergi Haftası Kutlamaları

Yüksekova\'da Vergi Haftası Kutlamaları

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Vergi Haftası, düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor.

24.02.2014 13:14

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Vergi Haftası, düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor.

Her yıl 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Yüksekova Vergi Dairesi çalışanları hükümet konağı bahçesinde bir araya geldi. Atatürk Anıtı'na çelenk sunan daire çalışanları, ardından saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu.

Buradaki programın ardından Vergi Dairesi Müdür Vekili Murat Yazıcı ve beraberindeki çalışanlar, Kaymakam Yasin Tikdağ'ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. Çalışanlar Kaymakam Tikdağ ile beraber verilen kokteyle katıldı.

Burada günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yapan Yazıcı, vatandaşlara verilecek tüm kamu hizmetlerinin en hızlı verimli şekilde yürütülebilmesi için gerekli finansman kaynağın sağlanmasında vergi gelirlerinin önem taşıdığını belirtti. Verginin yalnızca kamu giderlerine destek sağlayan bir kaynak olmadığını belirlen Yazıcı, vergilerin ekonomik büyümeyi teşvik eden ve sanayileşmeyi özendiren bir araç olduğunu söyledi. Güçlü bir ekonominin güçlü bir maliye ile mümkün olduğunu belirten Yazıcı, "Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası olarak kutlanmaktadır. Vergi haftası etkinlikleri ile bilgisi, sevgisi ve vergisiyle ülkemize katkı sağlayan ve topluma sunulan hizmetlerde payı olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Programa STK temsilcileri ve kurum amirleri katıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da Vergi Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement