Yurt Dışından Adıyaman'a 'Mide Küçültmeye' Geliyorlar - Son Dakika
Yerel

Yurt Dışından Adıyaman'a 'Mide Küçültmeye' Geliyorlar

Yurt Dışından Adıyaman\'a \'Mide Küçültmeye\' Geliyorlar

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Sabri Özdaş tarafından yapılan, 225 adet ‘mide küçültme’ ameliyatının, 12’sini yurt dışı, 190’ını Türkiye’nin değişik illerinden gelen hastalar oluşturdu.

18.11.2015 17:04

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Sabri Özdaş tarafından yapılan, 225 adet 'mide küçültme' ameliyatının, 12'sini yurt dışı, 190'ını Türkiye'nin değişik illerinden gelen hastalar oluşturdu.

Hizmet kalitesini her geçen gün biraz daha geliştiren Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye'ye hizmet ediyor. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kilo şikayetiyle giden obezite hastalarının midesi, Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Sabri Özdaş tarafından ameliyatla küçültülüyor. Opr. Dr. Sabri Özdaş, yaklaşık 1 buçuk yılda, 225 mide küçültme ameliyatı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen bu ameliyatların içerisinden 12 hasta Almanya, Norveç, Danimarka, Hollanda, Suudi Arabistan gibi ülkelerden geldi. Türkiye'nin Adıyaman dışındaki diğer illerinden ise 190 hasta Adıyaman'a gelerek mide küçültme ameliyatı gerçekleştirdi.

Son olarak, 123 kilo ağırlığında ve midesinde yara olan RTÜK'de görevli Feti Ahmet Fırat Ankara'dan, 153 kilo olan Sait Özkan İstanbul'dan, Adıyaman'a gelerek ameliyat oldu.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan ve Hastane Müdürü Osman Aydın, Genel Cerrahi Bölümü'nde yatan hastaları ziyaret etti.

RTÜK'de görevli Feti Ahmet Fırat, tavsiye üzerine Sabri Özdaş'a ulaşarak Adıyaman'da ameliyat olduğunu ve çok başarılı bir operasyon geçirdiğini dile getirdi.

Sait Özkan ise, tanıdıkların tavsiyeleri ve internette yaptıkları araştırmalar sonrasında Adıyaman'a geldiklerini belirtti.

Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Sabri Özdaş, bu güne kadar yapılan ameliyatlarda yüzde 100 başarı elde edildiğini belirterek, bilimsel gelişmeler ışığında yeni ameliyatlar gerçekleştireceklerini ifade etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yurt Dışından Adıyaman'a 'Mide Küçültmeye' Geliyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement