Yyü Rektörü Battal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yyü Rektörü Battal Açıklaması

Yyü Rektörü Battal Açıklaması

"Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, üniversitemizde kurulan Teknokent'e ciddi destek verecek"

04.06.2014 15:38

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, "Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, üniversitemize kurulan Teknokent'e ciddi destek verecek" dedi.

Rektör Battal, yaptığı açıklamada, Van'dan bir heyetle Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ı ziyaret ettiklerini anımsattı.

Bakan Işık ile bir toplantı yaptıklarını ve kendisine Teknokent'in önemini anlattıklarını belirten Battal, Bakan Işık'ın üniversitede kurulan Teknokent'e ciddi destek vereceğini ifade etti.

Battal, şöyle konuştu:

"Bakan Işık, YYÜ Teknokent'e çok ciddi destek vereceklerini, bununla birlikte üniversite-sanayi işbirliğinin en yüksek düzeye çıkacağını söyledi. Biz de bu kapsamda yaptığımız çalışmalar hakkında bakanımıza bilgi verdik. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık ayrıca Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Van Sanayisinin gelişmesi içinde gereken desteğin verileceğini belirtti. Bakanımızı Teknokent'in açılışına davet ettik. İnşallah verilen bu destek ile Van sanayisi çok daha iyi noktalara gelecek."

YYÜ Teknokent A.Ş Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necat Görentaş ise Teknokente yoğun bir talebin olduğunu ifade ederek, Teknokentin Van'ın sanayisinin gelişmesine ciddi katkı sunacağını kaydetti. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yyü Rektörü Battal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement