Ziçev ve Belediye Arasında Protokol İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Ziçev ve Belediye Arasında Protokol İmzalandı

Ziçev ve Belediye Arasında Protokol İmzalandı

Elazığ Belediyesi, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) tarafından hayata geçirilen çiftlik projesine destek oldu.

23.10.2013 16:36

Elazığ Belediyesi, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) tarafından hayata geçirilen çiftlik projesine destek oldu.

Çalışmayla ilgili Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu ziyaret eden ve devam eden çalışmalar hakkında Başkan Selmanoğlu'na bilgiler veren ZİÇEV Başkanı Mehmet Güleç, desteklerinden dolayı Elazığ Belediyesi'ne, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Başkan Yardımcısı Haluk Çakır'a teşekkür ederek, kendilerine minnettar olduklarını kaydetti. Güleç, ZİÇEV olarak faaliyetlerine ara vermeden devam ettiklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugünde devam eden bu projemizin hayata geçirilmesi konusunda Sayın Başkanımızı ziyaret ettik ve kendisini bilgilendirdik. Keban yolunda yapılacak olan çiftlikte anne ve babası olmayan engelli bireylerimiz 24 saat kalacaklar, yine diğer engelli bireylerimiz de gündüz saatlerinde burada tarımsal faaliyetler içerisinde bulunarak, kaliteli bir zaman geçirecekler. Elazığ Belediyesi de bu çiftliğimizin suyu ve çevresinin tel örgüleriyle, peyzaj çalışmasını yapmayı kabul etti. Bundan dolayı da bir kez daha Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum."

"ÇOCUKLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZ"

Güleç'in ardından bir değerlendirme yapan ve bu çalışmanın Türkiye'de bir ilk olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "Bu projeyi hazırlayan Mehmet Güleç beyefendinin güzel ve başarılı çalışmalara imza attığını belirterek kendisine tebrik ediyorum. Hayırlı bir proje olan bu çalışma için ZİÇEV'in kendilerine başvurduğunu ve belediye meclisinin de uygun görmesiyle Elazığ Belediyesi'nin de bu projeye destek olduğunu vurgulayarak, belediye meclis üyelerine de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Çocuklar bizim çocuklarımız ve onlara ev ortamında güzel bir mekan kazandırmak için herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor" diye konuştu.

Güleç ve Selmanoğlu daha sonra bir protokol imzalayarak projenin hızlı bir şekilde sürmesine katkı sağladı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziçev ve Belediye Arasında Protokol İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement