Adana'da uyuşturucu ticareti yapan hükümlü yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana'da uyuşturucu ticareti yapan hükümlü yakalandı

Adana\'da uyuşturucu ticareti yapan hükümlü yakalandı
19.02.2024 09:48

Adana'da uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan 15 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan bir hükümlü, çarşı ve mahalle bekçileri tarafından yakalandı. Şüpheli, polis merkezine götürülerek işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Adana'da uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan 15 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü çarşı ve mahalle bekçileri tarafından yakalandı.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bağlar Polis Merkezi Amirliği'nde görevli çarşı ve mahalle bekçileri, devriye görevini icra ettiği sırada şüphelendikleri Binali K. (47)'ya GBT sorgusu yapmak istedi. Bu sırada şüpheli kaçmaya başladı. Bekçiler şüpheliyi ara sokaklarda kovalayarak yakaladı.

Yakalanan şüpheliye GBT sorgusu yapıldığında uyuşturucu madde ticaretinden 15 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirlendi.

Bekçiler, hükümlüyü polis merkezine götürdü. Hükümlü buradaki işlemleri tamamlandıktan sonra önce adliyeye ardından cezaevine götürüldü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da uyuşturucu ticareti yapan hükümlü yakalandı - Son Dakika


Advertisement