Afyonkarahisar'da Aranan 2 Kişi Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Afyonkarahisar'da Aranan 2 Kişi Yakalandı

Afyonkarahisar\'da Aranan 2 Kişi Yakalandı

Afyonkarahisar'da çeşitli suçlardan aranan 2 kişi, güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarla yakalandı. R.G isimli şahıs, Dinar ilçesi Göçerli köyünde jandarmanın saha çalışması sonucunda hakkında büyük veya küçükbaş hayvan hırsızlığı suçundan 2, kasten yaralamadan 4 farklı suç kaydı ile 19 yıl 27 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunması üzerine Göçerli köyü ile Yıprak köyü arasında arazide yakalandı. Z.Ç isimli şahıs ise Çay ilçesinin Yeşilyurt köyünde yine 2 ayrı dosyadan büyük ve küçükbaş hayvan hırsızlığı suçundan kesinleşmiş 13 yıl 8 ay 5 gün hapis cezası bulunması üzerine yakalandı. Yakalanan 2 kişi cezaevine gönderildi.

17.10.2023 14:28

Afyonkarahisar'da çeşitli suçlardan aranan 2 kişi, güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarla yakalandı.

Dinar ilçesi Göçerli köyünde jandarmanın saha çalışması sonucunda hakkında büyük veya küçükbaş hayvan hırsızlığı suçundan 2, kasten yaralamadan 4 farklı suç kaydı ile 19 yıl 27 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.G, Göçerli köyü ile Yıprak köyü arasında arazide yakalandı.

Çay ilçesinin, Yeşilyurt köyünde ise yine 2 ayrı dosyadan büyük ve küçükbaş hayvan hırsızlığı suçundan kesinleşmiş 13 yıl 8 ay 5 gün hapis cezası bulunan Z.Ç yakalandı.

Yakalanan 2 kişi cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Afyonkarahisar'da Aranan 2 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement