Afyonkarahisar'da tankerin bariyerlere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Afyonkarahisar'da tankerin bariyerlere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

Afyonkarahisar\'da tankerin bariyerlere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Akören beldesi yakınlarında meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir tanker bariyerlere çarptı. Kazada, tanker sürücüsü ve yanındaki bir kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından trafikte aksamalar yaşandı ve jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

27.05.2024 13:09

Afyonkarahisar'da kontrolden çıkan tankerin bariyerlere çarpması sonucu yaşanan kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Sinanpaşa ilçesine bağlı Akören beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.S., yönetimindeki 34 TS 6878 plakalı tanker sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan tanker ardından yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi. Kazada sürücü ile yanında bulunan Z.U., isimli şahıs yaralandı. Yaralılar kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulansları ile hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından karayolundaki trafikte zaman zaman aksamalar meydana gelirken, olayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Afyonkarahisar'da tankerin bariyerlere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement