Afyonkarahisar'da Tarladan Hırsızlık Yapan 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Afyonkarahisar'da Tarladan Hırsızlık Yapan 3 Kişi Tutuklandı

Afyonkarahisar\'da Tarladan Hırsızlık Yapan 3 Kişi Tutuklandı

Afyonkarahisar'ın Çıkrık beldesinde bir tarladan çalınan mutfak tüpü ve tarım ekipmanlarının sorumlusu olan 3 kişi, JASAT ekipleri tarafından yakalandı. Şahıslar adliyeye sevk edildi ve hepsi tutuklandı.

04.02.2024 10:53

Afyonkarahisar'da girdikleri tarladaki kulübeden mutfak tüpü ve tarım ekipmanları çalan 3 kişi JASAT ekipleri tarafından yakalanırken, adliyeye sevk edilen biri 17 yaşında olan şahısların hepsi tutuklandı.

Olay, merkeze bağlı Çıkrık beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, beldede yaşayan F.Ç., isimli şahıs jandarmayı arayarak tarlasındaki kapısı kilitli kulübesinden çapa makinesi, çim biçme makinesi ve mutfak tüpünün çalındığını ihbar etti. İhbar üzerine harekete geçen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri yaptıkları inceleme de olayı yine aynı beldede ikamet eden Y.Y.Ö.(21), H.H.Ö. (17) ve M.Ç.(20) isimli şahısların gerçekleştirdiğini tespit etti. Ardından gözaltına alınan şahısların sorgularından suçlarını itiraf etti. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahısların 3'üde tutuklanarak cezaevine gönderildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Afyonkarahisar'da Tarladan Hırsızlık Yapan 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement