Ağrı'da Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı, 4 Kişi Yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Ağrı'da Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı, 4 Kişi Yaralandı

Ağrı\'da Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı, 4 Kişi Yaralandı

Ağrı'nın Hürriyet Mahallesi'nde seyir halinde olan bir araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçti. Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

09.05.2024 19:26  Güncelleme: 21:54

Ağrı'da kontrolden çıkan araç takla atarak karşı şeride geçti, kazada 4 kişi yaralandı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, Ağrı'nın merkeze bağlı Hürriyet Mahallesi'nde seyir halinde olan 65 ABK 797 plakalı aracın sürücüsü direksiyon hakimiyeti kaybedince araç takla atarak karşı şeride geçti. Yan yatar vaziyette olan araçtaki 4 kişi çevredeki vatandaşlar yardımıyla dışarıyla çıkarıldı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ağrı'da Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı, 4 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement