Cinayetten 12 sene hapis cezası alan adam, tartıştığı eski komşusunu öldürüp kaçtı - Son Dakika
3.Sayfa

Cinayetten 12 sene hapis cezası alan adam, tartıştığı eski komşusunu öldürüp kaçtı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, daha önce tartıştığı husumetlisi 4 çocuk babası adamı 12 kurşunla öldürerek kayıplara karıştı. Şüphelinin daha önceden adam öldürmekten ve ruhsatsız silah taşımaktan sabıkası olduğu öğrenildi. Cenaze yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verilmek üzere teslim alındı.

17.03.2024 15:41  Güncelleme: 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde, 49 yaşındaki Necmettin But, husumet yaşadığı 4 çocuk babası 61 yaşındaki Ayhan Haydar Fidanboy'u aracından indiği sırada 12 kurşunla öldürüp, kaçtı. Katil zanlısı But'un daha önce de cinayetten 12 yıl hapis yattığı öğrenildi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

KİRACI OLDUĞU DAİREYİ BOŞALTIRKEN TARTIŞTILAR

Olay, Alanya ilçesi Avsallar Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı apartmanda oturan 49 yaşındaki kiracı Necmettin B.ve 61 yaşındaki Ayhan Haydar Fidanboy arasında Necmettin B.'nin daireyi boşaltarak ayrılması sırasında tartışma yaşandı.

Cinayetten 12 yıl hapis cezası alan adam husumetlisini öldürüp kayıplara karıştı
Necmettin But

ARACINDAN İNDİĞİ SIRADA 12 KURŞUNUN HEDEFİ OLDU

Olayın ardından adrese tekrar gelen Necmettin B. yanında bulunan tabanca ile Ayhan Haydar Fidanboy'a aracından indiği sırada ateş etti. 12 kurşunun isabet etmesi sonucu yaralanan Fidanboy için sağlık ekiplerinden yardım istendi. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan adam doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Şüpheli ise motosikletine binerek olay yerinden kaçtı.

Cinayetten 12 yıl hapis cezası alan adam husumetlisini öldürüp kayıplara karıştı
Ayhan Haydar Fidanboy

SALDIRGAN HER YERDE ARANIYOR

Necmettin B.'nin daha önceden adam öldürmekten ve ruhsatsız silah taşımaktan sabıkası olduğu öğrenildi. Jandarma ekiplerinin kaçan şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cenaze ise Hatay Antakya'da toprağa verilmek üzere yakınlarının gözyaşları arasında teslim alındı.

Cinayetten 12 yıl hapis cezası alan adam husumetlisini öldürüp kayıplara karıştı
Cinayetten 12 sene hapis cezası alan adam, tartıştığı eski komşusunu öldürüp kaçtı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cinayetten 12 sene hapis cezası alan adam, tartıştığı eski komşusunu öldürüp kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement