Ankara Merkezli 23 İlde Bylock Kullanıcısı 66 Öğretmene Gözaltı - Son Dakika
3. Sayfa

Ankara Merkezli 23 İlde Bylock Kullanıcısı 66 Öğretmene Gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara il ve ilçelerinde görevliyken KHK ile FETÖ kapsamında görevden ihraç edilen ve ByLock kullandıkları tespit edilen 66 öğretmen hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı.

02.03.2018 09:55

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara il ve ilçelerinde görevliyken KHK ile FETÖ kapsamında görevden ihraç edilen ve ByLock kullandıkları tespit edilen 66 öğretmen hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı. Başsavcılık, gözaltı işlemlerinin Ankara merkezli 23 ilde devam ettiğini bildirdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, "Ankara il ve ilçelerinde görevliyken KHK ile FETÖ kapsamında görevden ihraç edilen ve ByLock kullandıkları tespit edilen 66 öğretmen hakkında 02.03.2018 tarihinden itibaren gözaltı kararı verilmiş olup, gözaltı kararı verilen FETÖ şüphelilerinin işlemleri Ankara ve 22 ilde devam etmektedir" denildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Ankara Merkezli 23 İlde Bylock Kullanıcısı 66 Öğretmene Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement