Ankara Otomobil Köprü İnşaatı Çukuruna Uçtu: 3 Ölü - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara Otomobil Köprü İnşaatı Çukuruna Uçtu: 3 Ölü

Ankara Otomobil Köprü İnşaatı Çukuruna Uçtu: 3 Ölü

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde sabaha karşı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil, uyarı levhalarına çarptıktan sonra köprü inşaatı için açılan yaklaşık 20 metrelik çukura düştü.

08.02.2016 13:28

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde sabaha karşı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil, uyarı levhalarına çarptıktan sonra köprü inşaatı için açılan yaklaşık 20 metrelik çukura düştü. Otomobilde bulunan 3 kişiden 2'si araçtan fırlarken, 3 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Ankara'nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında Konya karayolu Karaoğlan Mahallesi köprülü inşaat kavşağında sabaha karşı meydana geldi. Konya'dan Ankara istikametine gitmekte olan ve sürücüsü tespit edilemeyen 06 DU 1886 plakalı otomobil, önce uyarı levhalarına, ardından açılan yaklaşık 20 metre derinliğindeki köprü inşaatının çukuruna düştü. Gece saatlerinde meydana geldiği sanılan kazada, köprü için açılan çukura düşen otomobili kimsenin görmediği belirtildi.

Köprü inşaatında çalışan işçiler, sabah saatlerinde olay yerine geldiklerinde kazayı görüdükten sonra polise haber verdi. Kaza yerine jandarma, itfaiye ve tarfik ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan 3 kişiden Burak Okuşoğlu (22) ve İdris Küçük (19) ile kimliğine ulaşılamayan bir kadın olmak daha olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti. Otomobil sahibinin ise Kırklareli nufusnuna kayıtlı Saadet Okuşoğlu olduğu tespit edildi. Köprü inşaatı çukuruna düşen otomobil çekici ile kaldırılırkern, polis ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara Otomobil Köprü İnşaatı Çukuruna Uçtu: 3 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement