Asma tavan çöktü, klima tamircisini masa kurtardı
Adana'da bir kırtasiye dükkanına ait klimanın tamiri sırasında asma tavan çöktü
Klima tamircisini, çöken asma tavanın altında kalmaktan masa kurtardı
Kırtasiye dükkanında mahsur kalan 2'si çocuk 4 kişi kurtarıldı, iş yerinden çocuklarıyla birlikte çıkan kadın ise ağladı
ADANA - Adana'da bir kırtasiye dükkanına ait klimanın tamiri sırasında asma tavanı çöktü. Klima tamircisini, çöken asma tavanın altında kalmaktan masa kurtardı. İş yerinde mahsur kalan ikisi çocuk 4 kişi kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre olay Reşatbey Mahallesi'nde meydana gelen olayda, klima tamircisi Selahattin Fındık bir kırtasiye dükkanının klima tamiri için iş yerine geldi. Klima ünitesi kırtasiyenin asma tavanının ilerisinde olduğu için Fındık, asma tavana merdiven dayayıp yukarı çıkarak üniteye ulaşmak istedi. Ancak tamircinin ağırlığını taşıyamayan asma tavan çöktü. Çökme sonucu klima tamircisi yere düşerken asma tavanın üzerine düşmesini aşağıda bulunan masa ve sandalyeler önledi.
Bu arada kırtasiyede bulunan 2'si çocuk 4 kişi de asma tavan kapıyı tamamen kapattığı için içeride mahsur kaldı. Olay yerine çağrılan ambulans ile yaralı hastaneye kaldırıldı.
Olay yerine gelen Can-Kur ekibi de asma tavanını kırtasiyenin önünden çekerek mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Kırtasiyeden çıkan kadın gözyaşlarını tutamayarak olay yerinden çocuklarıyla birlikte uzaklaştı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Son Dakika › 3.Sayfa › Asma Tavan Çöktü, Klima Tamircisini Masa Kurtardı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?