Uyuşturucu operasyonunda polise ateş açan 5 şüpheli yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Uyuşturucu operasyonunda polise ateş açan 5 şüpheli yakalandı

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde gerçekleştirilen 'NARKOÇELİK-8' operasyonunda polis ekiplerine ateş açılması sonucu çatışma çıktı. Olay sonunda 1'i yaralı olmak üzere 5 şüpheli polis tarafından yakalandı.

26.03.2024 13:07  Güncelleme: 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir adrese uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen "NARKOÇELİK-8" operasyonunda polis ekiplerine ateş açıldı. Çıkan çatışma sonucunda 1'i yaralı olmak üzere 5 şüpheli yakalandı.

İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya, X'ten yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir adrese düzenlenen NARKOÇELİK-8 operasyonunda polis ekiplerimize ateş açılması sonucu çatışma çıkmış, Kahraman polisimiz çatışmada 1'i yaralı olmak üzere 5 şüpheliyi yakalamıştır.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz."

Uyuşturucu operasyonunda polise ateş açan 5 şüpheli yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Uyuşturucu operasyonunda polise ateş açan 5 şüpheli yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ahmed Mehmed: Adamlar artık polisle çatışma cüretini bile gösterebiliyor 35 2 Yanıtla
  • Alper Elma: acimayin bu zehir tacirlerine 26 0 Yanıtla
  • Recep Özdoğan: Kafamda deli sorular yahu vatandaş bir çakmak dâhi sokamazken bu kadar ton yasaklı madde nasıl giriyor acaba sizcede garip değilmi 19 2 Yanıtla

Advertisement