Bartın - Ava Gittiği Arkadaşını Domuz Sanıp Vurdu - Son Dakika
3. Sayfa

Bartın - Ava Gittiği Arkadaşını Domuz Sanıp Vurdu

Bartın - Ava Gittiği Arkadaşını Domuz Sanıp Vurdu

Ava gittiği arkadaşını domuz sanıp vurdu Bartın'da Zeki Saygın, birlikte ava gittiği arkadaşı 43 yaşındaki Necmettin Kaya'yı çalılıkların arasında olduğu sırada domuz sanarak tüfekle vurarak yaraladı.

31.01.2016 17:24

Ava gittiği arkadaşını domuz sanıp vurdu

Bartın'da Zeki Saygın, birlikte ava gittiği arkadaşı 43 yaşındaki Necmettin Kaya'yı çalılıkların arasında olduğu sırada domuz sanarak tüfekle vurarak yaraladı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Dibektaş köyü mevkiinde meydana geldi. Necmettin Kaya sabah saatlerinde arkadaşı Zeki Saygın ile birlikte domuz avlamak için ormanlık alana gitti. İkili bir süre sonra ayrılarak avlanmak için ormanın içerisine girdi. Zeki Saygın çalılıkların arasından ses gelmesi üzerine domuz olduğunu düşünerek o yöne doğru tüfeğini ateşledi. Bir anda arkadaşının feryatlarını duyan Zeki Saygın çalılıkların arasına doğru gittiğinde arkadaşını kanlar içerisinde buldu. Tüfekten çıkan saçmalarla kolundan ve bacağından yaralanan Necmettin Kaya olay yerine gelen 112 Acil ambulansıyla kaldırıldığı Bartın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Zeki Saygın ifadesi alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Bartın - Ava Gittiği Arkadaşını Domuz Sanıp Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement