Çatalca'da Alacak Verecek Meselesi Silahlı Kavgaya Dönüştü - Son Dakika
3.Sayfa

Çatalca'da Alacak Verecek Meselesi Silahlı Kavgaya Dönüştü

Çatalca\'da Alacak Verecek Meselesi Silahlı Kavgaya Dönüştü

Çatalca'da iki şahıs arasında çıkan alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda bir kişi yaralandı. Polis ekipleri şüpheliyi yakalayarak ruhsatsız silahı ele geçirdi.

15.11.2023 12:31  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çatalca'da iki şahıs arasında çıkan alacak verecek meselesi yüzünden silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Yaşanan o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Çatalca ilçesi Kaleiçi Mahallesi'nde 08.11.2023 tarihinde aralarında alacak verecek meselesi olan iki şahıs tartışma başladı. Taraflardan biri diğerini silahla vurarak kaçtı. İhbar üzerine harekete geçen Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, yaralı şahsın nakliye işi ile uğraştığı, şüpheli B.Ş. isimli şahsın eşyalarını taşıdığı ve aralarında bu konudan dolayı alacak verecek meselesi olduğu belirlendi. Şüpheli şahsın olay günü yaşadıkları tartışma sonucunda şahsı silah ile yaraladığı ve kaçtığı tespit edildi. Şüpheli B.Ş. isimli şahıs aynı gün içerisinde Kaleiçi Mahallesi'nde yakalandı. Şüpheli olayda kullandığı ruhsatsız silahı ise kaçarken metruk bir alana attığı belirlendi. Metruk alanda arama yapan polis ekipleri, uç unsuru ruhsatsız silah ile 6 adet fişek ele geçirdi. Emniyette işlemleri biten şahıs sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çatalca'da Alacak Verecek Meselesi Silahlı Kavgaya Dönüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement