Cinayet Şüphelisi Polis Ekiplerince Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cinayet Şüphelisi Polis Ekiplerince Yakalandı

25.08.2017 15:33

Cinayet şüphelisi polis ekiplerince yakalandıSAKARYA - Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 'Adam Öldürmek' suçundan kesinleşmiş hapis cezası olan bir şahsı yaptığı operasyonla yakaladı.

Cinayet şüphelisi polis ekiplerince yakalandı

SAKARYA - Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 'Adam Öldürmek' suçundan kesinleşmiş hapis cezası olan bir şahsı yaptığı operasyonla yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 'Adam Öldürmek' suçundan kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası olan Okan Y., isimli şahsı titiz çalışma sonucu kaldığı yeri tespit etti. Erenler ilçesi Tabakhane Mahallesindeki bir eve yapılan operasyon sonucu cinayet şüphelisi Cinayet - Gasp Büro ve İnfaz ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Şahıs emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye çıkarıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cinayet Şüphelisi Polis Ekiplerince Yakalandı - Son Dakika


Advertisement