Cinnet getiren baba dehşet saçtı! Eşi ve kız çocuğunu pompalı tüfekle öldürüp intihar etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Cinnet getiren baba dehşet saçtı! Eşi ve kız çocuğunu pompalı tüfekle öldürüp intihar etti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Cinnet getiren baba dehşet saçtı! Eşi ve kız çocuğunu pompalı tüfekle öldürüp intihar etti
 Güncelleme: 

Bursa'da cinnet getiren baba pompalı tüfek ile eşi ve kızını vurup intihar etti. Baba ve kız olay yerinde hayatını kaybederken, hastaneye kaldırılan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Merkez Nilüfer ilçesi, Ertuğrul Mahallesi Ertuğrul Sokakta meydana gelen olayda, iddiaya göre cinnet getirdiği öne sürülen inşaat işçisi İhsan M.(51), evin yatak odasında kızı ve karısına pompalı tüfekle ateş etti. Kızı Nazlı M. (19) olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinnet getiren baba, eşi ve kız çocuğunu pompalı ile öldürüp intihar etti

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri eve kapıyı kırarak girebildi. Ağır yaralanan Pakize M., olay yerine gelen ambulansla Uludağ Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan talihsiz kadın hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Cinnet getiren baba, eşi ve kız çocuğunu pompalı ile öldürüp intihar etti
Kaynak: İHA