Denizli Adliyesi Önünde Boşanma Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Denizli Adliyesi Önünde Boşanma Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı

Denizli Adliyesi önünde boşanma tartışması kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı Çocuğunu kendisine göstermeyen eşini, baldızını ve bacanağını kurşun yağmuruna tuttu Öfkeli kocanın intihar etmek istedi ancak kurşunu bittiDENİZLİ - Denizli eşiyle boşanma aşamasında olan ökeli koca, çocuğunu...

02.06.2017 15:17

Denizli Adliyesi önünde boşanma tartışması kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı

Çocuğunu kendisine göstermeyen eşini, baldızını ve bacanağını kurşun yağmuruna tuttu

Öfkeli kocanın intihar etmek istedi ancak kurşunu bitti

DENİZLİ - Denizli eşiyle boşanma aşamasında olan ökeli koca, çocuğunu göstermediğini iddia ettiği eşini, bacanağını ve baldızını kurşun yağmuruna tuttu. Adliye binası önünde meydana gelen olayda baldız Fadime Boz olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan eşi Şengül Sezgince ve bacanağı hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 11.50 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eşiyle boşanma davası devam eden 59 yaşındaki Kemal Sezgince, adliye önünde, eşi Şengül Sezgince ile çocuğunu göstermediği gerekçesiyle tartıştı. Tartışmaya Şengül Sezgince'nin yanında bulunan baldızı Fadim Boz ile bacanağı Ali Maden Avcı'da dahil oldu. Tartışmanın büyümesi üzerine Kemal Sezgince yanında bulunan silahını çekerek kurşun yağdırdı. Olayda baldız Fadim Boz olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi Şengül Sezgince ile bacanağı Ali Maden Avcı yaralandı. Kemal Sezgince son olarak silahı kafasına dayayıp intihar etmek istedi. ancak kurşunu biten öfkeli koca, bölgede bulunan polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve güvenlik amaçlı çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Yaralılara yapılan müdahalenin ardından ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesine ve Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde ölen Fadime Boz'un cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Adliyesi Önünde Boşanma Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Denizli Adliyesi Önünde Boşanma Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement