Depremde hasar alan bu camiyi gören bir daha bakıyor - Son Dakika
3.Sayfa

Depremde hasar alan bu camiyi gören bir daha bakıyor

Depremde hasar alan bu camiyi gören bir daha bakıyorMALATYA Malatya'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar alarak bir kısmı yıkılan Niyazi Mısri camiyi gören bir daha bakıyor.

21.03.2023 13:10  Güncelleme: 13:14

Depremde hasar alan bu camiyi gören bir daha bakıyor

MALATYA Malatya'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar alarak bir kısmı yıkılan Niyazi Mısri camiyi gören bir daha bakıyor.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 04.17 ile 13.24'te meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 11 ilde büyük yıkıma ve binlerce can kaybına neden oldu. Depremin yaralarının sarılması için sahada çalışmalar sürerken, büyük yıkımın yaşandığı Malatya'da 25 cami yıkıldı, çok sayıda cami ve mescitte ise hasar aldı.

Battalgazi ilçesi İsmetiye Mahallesi Buhara Bulvarı üzerinde bulunan ve depremlerde etkilenen Niyazi Mısri caminin ise yanında bulunan ağır hasarlı bir binanın yıkımı sırasında bir bölümü çöktü. Görenlerin bir daha baktığı bir bölümü çöken caminin önümüzdeki günlerde kontrollü bir şekilde yıkılması beklenirken, Niyazi Mahalle Muhtarı Nilgün Tekatlı caminin yarısının depremde yıkıldığını kalan bölümlerinin akıbetinin ise önümüzdeki günlerde netleşeceğini söyledi.

Depremde hasar alan bu camiyi gören bir daha bakıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Depremde hasar alan bu camiyi gören bir daha bakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement